Specifikacije strojeva

Donosimo Vam nekoliko strojeva s kojima izvodimo bušenja i rezanja u raznim materijalima s pomoć ploča i provrta od čistog
dijamantnog materijala. Za sva pitanja slobodno nam se obratite. Sve prikazane alate HILTI kvalitete posjedujemo.


HILTI DST 10-CA - Zidna pila

DELTA GROUP d.o.o. izvodi sva vrsta rezanja građevinskog materijala, zidova, podnih obloga, fasadnih otvora, interijer & eksterijer, izrada preciznih otvora bez prisutnosti prašine, jednostavno i brzo rezanje bez dodatne i završne obrade.

  • Speciajalizirana dijamantna pila za potpuno automatsko rezanje. HILTI DST 10-CA – Zidna pila je kontrolirana uz podešavajuću brzinu rezanja, te uz stalno navodnjavanje zbog smanjenog ispuštanja prašine u prostoru. Savršen način rezanja u prostoru bez ispuštanja prašine i ošećivanja ostalih elemenata armatura, betonskih i ostalih površina.
  • Za vrijeme rezanja pilom upravljamo putem daljinskog upravljača kako bi smanjili mogućnost ozljede i ljudskog faktora prilikom izrade reza. Dubina reza se automatski kontrolira i nadzire putem upravljača.

HILTI DD 200 - Stroj za dijamantno bušenje

DELTA GROUP d.o.o. u svoj ponudi ima specijaliziranu bušilicu za izradu prodora (rupa) u dimenzijama od 35mm do maksimalno 500mm.

  • Brza i povoljna usluga bušenja i cirkularnog probijanja zidova i zidnih površina. Bušenje uz pomoć dijamantnih alata za izradu provrta.
  • Bušenje se izvodi uz pomoć specijaliziranih bušilica HILTI kvalitete i stručno obučenog osoblja za rad s navedenim alatima.

HILTI DD 150 U - Stroj za dijamantno bušenje

DELTA GROUP d.o.o. u svoj ponudi ima specijaliziranu bušilicu za izradu prodora (rupa) u dimenzijama od 37mm do maksimalno 162mm bez prašine uz stalni dotok vode kao hladila i apsolbventa prašine.

  • Brza i povoljna usluga bušenja i cirkularnog probijanja zidova i zidnih površina bez prateće prašine. Bušenje uz pomoć dijamantnih alata za izradu provrta, idealno za rad u zatvorenim prostorima.
  • Bušenje se izvodi uz pomoć specijaliziranih bušilica HILTI kvalitete i stručno obučenog osoblja za rad s navedenim alatima.